Raskaskaluston lukitus- ja turvallisuuspalvelut

 

Tarjoamme laajan valikoiman lukitus- ja turvallisuuspalveluita raskaskaluston merkeille, kuten Scania, Volvo, MAN, Mercedes Benz ja DAF.

 

Ajoneston ohitus ja avaimen teko: Voimme tehdä avaimen MB ja MAN kuorma-autoihin ja busseihin, vaikka kaikki avaimet olisivat hävinneet. Tämä on mahdollista OBD-portin kautta 1998-2014 malleissa. Erityisesti Mercedes Benz -malleista voimme myös lukea vikakoodit ja poistaa ne tarvittaessa.


Raskaan kaluston oven avaus: Tarjoamme myös palvelun raskaan kaluston oven avaamiseen. Voit luottaa meihin, kun olet jäänyt ulos lukitusta kuorma-autosta tai bussista.


Olemme erikoistuneet tarjoamaan ratkaisuja raskaskaluston lukitus- ja turvallisuusongelmiin. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa ja apua juuri sinun tilanteeseesi.

 

 

 

Mercedes kuorma-autojen ajoneston poisto - Tehokasta ratkaisua tarpeisiisi

Tarjoamme erikoispalvelua Mercedes kuorma-autoille, kun on kyse ajoneston poistosta. Voimme toteuttaa ajoneston poiston joko suoraan paikan päällä autossasi tai meillä, kunhan meille toimitetaan ECU ja tarvittavat avaimet.

 

Jos tarvitset ajoneston poistoa Mercedes kuorma-autoosi, voit luottaa meihin ammattitaitoisina asiantuntijoina. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa ja järjestääksesi sopivan ajan palvelulle. Tavoitteenamme on tarjota tehokasta ja luotettavaa ratkaisua tarpeisiisi.