Autonavaimen teettäminen onnistuu meiltä käden käänteessä – palvelut koko PK-seudulla

Yhteystietomme löydät täältä

Jos olet kadottanut auton avaimet tai tarvitset vara-avainta, voit ottaa yhteyttä Lukitusturva Oy:hin. Meillä on ammattitaitoa avaimien teettämiseen nopeasti ja vaivattomasti. Toimimme pääasiassa Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme myös lähialueita. Voimme teettää avaimet kaikkiin automerkkeihin joko meidän toimipisteessämme tai paikan päällä haluamassasi paikassa lisämaksua vastaan.

 

Jos kaikki auton avaimet ovat kadonneet, sinun ei tarvitse huolehtia auton siirtämisestä. Tulemme itse paikan päälle Etelä-Suomen alueella ja koodaamme uudet avaimet suoraan autoosi. Ota yhteyttä, niin autamme sinua saamaan avaimet takaisin käyttöön.

Monipuoliset palvelumme

 • Autonavaimien ja ajonestoavaimien teko sirulla.

 • Auton ja moottoripyörän avaimien teko numerolla (peitenumerolla).

 • Avaimen jyrsintä, joka toteutetaan viimeistä tekniikkaa olevia jyrsintäkoneita käyttäen toimivan avaimen varmistamiseksi.

 • Ajonestolaitteen eli avaimiin tulevan ajonestosirun valmistaminen.

 • Avainten kaukosäätimien korjaus.

 • Autojen PIN-koodin lukeminen. PIN-koodia tarvitaan joihinkin automalleihin, jotta ajonestosirun koodi saadaan haltuun.

 • Avaimen poistaminen muistista, jolloin kadonneella avaimella ei saa enää autoa käyntiin.

 • Siruavaimen teko, jos kaikki avaimet ovat hävinneet.

 • Autonavaimen teko ilman avainta.

 • Moottoripyörän avaimen teko ilman avainta.

 • Ohjainlaitteiden kopiointia (ECU, EIS, ELS, ym.).

 • Uusien tai käytettyjen ohjainlaitteiden koodaus.

 • Auton hinaus, kysy lisää meillä on yhteistyökumppani joka hoitaa hinauksen meidän toimipisteelle, Helsinki, Espoo/Vantaa/Kerava/Sipoo, Järvenpää/Kirkkonummi/Tuusula, Hyvinkää/Nurmijärvi/Porvoo, Siuntio/Askola/Pornainen/Vihti, Karkkila/Lohja/Mäntsälä/Riihimäki, Inkoo Pukkila/Loviisa, Myrskylä/Lapinjärvi/Raasepori, Hanko alueella. Hinnan saat kysymällä Hinausautokeskuksesta puh.+35893508550

Kysy lisää palveluistamme

Teetä avain meillä!

Olemme valmiina auttamaan sinua tekemään tarvittavan avaimen. Työskentelemme ammattitaidolla ja käytämme ajanmukaisia työvälineitä. Nopeus on meille tärkeää, mutta emme koskaan tingi työn laadusta.

 

Kun tulet paikalle avaimen teettämistä varten, ota mukaan se auto, johon tarvitset uuden avaimen. Varmista, että sinulla on kaikki käytössä olevat avaimet mukanasi, sillä niitä tarvitaan uuden avaimen ohjelmointiin. Mikäli sinulla on auton PIN-koodi, ota myös se mukaan. Muistathan, että PIN-koodin lukemisesta veloitamme erikseen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset avainta, ja varmista, että voimme auttaa sinua saamaan uuden avaimen vaivattomasti.

Ota yhteyttä

Kolme tapaa tehdä ajonestoavain

 • Kloonaus alkuperäisestä avaimesta: Helpoin tapa on kloonata alkuperäinen avain. Tämä tapa ei kuitenkaan poista hukkuneiden avainten vaikutusta. Uusi avain kloonataan sisältämään samat tiedot kuin alkuperäinen avain, joten se toimii täysin kopioksi alkuperäisestä. Jos siis hukassa ollut avain löytyy, se pystyy käynnistämään auton, koska kadonnutta avainta ei ole poistettu järjestelmästä.

 • Vanhojen tai kadonneiden avainten poistaminen ja uusien ohjelmointi: Käytämme testerilaitetta poistaaksemme ensin vanhat tai kadonneet avaimet. Tämän jälkeen ohjelmoidaan uudet avaimet, joilla auton käynnistäminen on mahdollista. Tässäkin tilanteessa, jos alkuperäisestä avaimesta on aiemmin tehty kloonauskopio, se voi edelleen käynnistää auton.

 • Eeprom-luku IMMODATAsta: Käytämme Eeprom-lukua IMMODATAsta (ajonestoyksiköstä tai moottorinohjausyksiköstä). Tämä menetelmä ei aina poista kadonneita avaimia. Joissakin tapauksissa voimme kirjoittaa uuden sirun vanhan päälle, mikä tyhjentää sen muistin. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä yksikön "virgin" eli tyhjentää sen, jolloin kaikki avainmuisti poistuu. Nämä ovat tapoja, joilla voimme auttaa sinua saamaan uuden ajonestoavaimen. Jokaisella tavalla on omat etunsa ja rajoituksensa riippuen tilanteesta. Voit ottaa yhteyttä, jos tarvitset tarkempaa neuvontaa tai apua avaimen tekemisessä.