Moottoripyöriin avaimia

Torstai 25.7.2019 klo 15:56Nyt Lukitusturvasta moottoripyöriin, moottorikelkkoihin, vesijetteihin avaimia ja diagnostiikka

Pyörien, moottorikelkkojen ja vesiskootterien Abrites-diagnostiikka on erityinen lisäys Abrites Ltd: n tuottamaan Abrites-diagnostiikkaohjelmistoon.

Ohjelmisto kehitetään suoraan tukemien ajoneuvojen avulla. Se toimii useiden merkkien kanssa, kuten BMW, Aprilia, Kawasaki, Piaggio ja muut.

Pyörien, moottorikelkkojen ja vesiskootterien Abrites-diagnostiikka tarjoaa sekä vakio- että edistyneitä diagnostiikkaominaisuuksia seuraavasti.

YLEINEN DIAGNOSTIIKKA
Kaikkien elektronisten ohjausyksiköiden perusdiagnostiikka
Lukee kaikkien elektronisten ohjausyksiköiden tunnistetiedot
Kaikkien elektronisten ohjausyksiköiden diagnostisten vikakoodien (DTC) lukeminen / tyhjentäminen
Kaikkien elektronisten ohjausyksiköiden reaaliaikainen data ja mitatut arvot näkyvät.

- Piaggio - Beverly 400, Beverly 500, X8 400, X9 500
- Parannettu vakiodiagnostiikkatoiminto Suzuki-pyörille. Täydellinen diagnostiikka ja visuaalinen näyttö ajoneuvojen eri anturien näyttämistä tiedoista

- Harley- Davidson-moottoripyörät Täydellinen ratkaisu HD-moottoripyöräbrändille ja avaimen ohjelmointi yhdelle maailman legendaarimmista moottoripyöräyrityksistä.

 
mopo.png

Avainsanat: Moottoripyörä, avaimia, prätkä


Kommentit

5.11.2020 10:58  Antero

Hankin juuri elämäni ensimmäisen moottoripyörän täällä Turussa ja mietin, kuinka helppoa sen avaimen uusiminen on siinä tapauksessa, että avain joutuu hukkaan. Saako noita avaimia teetettyä ihan tavallisista lukkosenliikkeistä? En malta odottaa ensi kesää kun pääsee vihdoin kunnolla ajelemaan ympäri Suomen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

-